За Нас

За Нас 2017-12-22T16:03:24+00:00

„Колос 22“ Груп е специализирана в областта на хидроизолации на покриви, ремонти на покриви, хидроизолация и други видове ремонти. Фирмата е една от водещите в сферата на покривни хидроизолации, а нашите специалисти са не само професионално обучени в занаята, но и разполагат със солиден опит в областта, използвайки новите технологии в течните хидроизолации Изомакс. „Колос 22“ Груп е единствения сертифициран представител в Североизточна България за полагане на хидроизолационни продукти на фирма „ИЗОМАКС“ отговарящи на Наредба №2/2004г.

Технология за полагане на течна хидроизолация

Основната разлика между пасти „ИЗОМАКС“ и рулонните битумни материали е в метода на получаване на хидроизолационната мембрана. При използване на рулонни материали, мембраната се изпълнява в завода производител и се монтира върху обекта чрез залепване с горещ битум или газопламъчно нагряване. При използване на студените хидроизолационни пасти „ИЗОМАКС“, мембраната се получава директно върху обекта, по метода на нанасяне на няколко слоя паста и полагане между тях на един или два армиращи пласта.

Технология за полагане на течна хидроизолация

Най-същественото предимство, при използване на пасти „ИЗОМАКС“, е получаването на непрекъсната хидроизолационна мембрана, върху 100% от повърхността на обекта, с което се избягва най-големия недостатък на рулонните материали – наличието на фуги и снаждания между отделните рула. Още повече, с метода на мазаните хидроизолации се осигурява възможност за безпогрешна работа върху всякакви форми и релефи, от фундаментите, през терсасите, баните и мокрите помещения, до покривите. Качествените характеристики на хидроизолационни пасти „ИЗОМАКС“ са гарантирани само при точното спазване на  технологията за полагане.

Доверявайки се на нашите специалисти, вие автоматично печелите възможност дълги години да разполагате със здрав „покрив над главата си“,защото за професионалистите  нито един детайл, дори най-дребен и на пръв поглед незначим, няма да убегне. Хидроизолационната система на ИЗОМАКС е продукт номер 1 три поредни години според Камарата на строителите, с най-високи гаранции за качество!

Накрая ще цитираме извадка от заключение в резултат на техническа експертиза за установяване на експлоатационната надеждност и дълготрайност на хидроизолация на плосък покрив изпълнена с „Изомакс“. Тя е извършена от колектив под ръководството на проф. Д. Назърски от Университета по архитектура, строителство и геодезия. Хидроизолацията е била изпълнена през 1992 г., а обследването е извършено десет години по-късно, през 2002 г. Заключението гласи:

„Състоянието на хидроизолацията на плоския покрив на всички негови нива, а така също и характерните участъци (бордове, водоприемници, вентилационни комини и др.) е добро без наличието на каквито и да е дефекти (пукнатини, балони и др.). Това недвусмислено показва, че за този тип хидроизолационна система може да се дава гаранционен период от десет години, в които чрез нея се постига необходимата експлоатационна надеждност и дълготрайност“.

Ако се е стигнало до ремонт, то не избирайте евтиния вариант, който след кратко време ще донесе много проблеми и нови разходи. Нашият съвет е да се обърнете към професионална фирма, която ще извърши ремонта качествено и с качествени материали, защото само така гаранцията на покрива се удължава двойно!

Свържете се с нас

[ninja_form id=1]
error: Content is protected !!